Septembriada Bounty Fair – ediție de toamnă

Septembriada Bounty Fair – ediție de toamnă

Fair Fashion Design Product Design Craft Industrial Design

Aromele unui nou septembrie nu se compară cu nimic altceva: promisiunea începuturilor proaspete, posibilitatea de a porni din nou la drum, cu foaia albă în față. Spațiu pentru a vedea ce se poate crea nou. Așa cum creațiile autorilor de la Bounty Fair spun o poveste (de fiecare dată!), și tu îți rescrii povestea în căutarea unei imagini despre tine care e mereu în formare.

La #Septembriada de anul acesta, sărbătorim starturile pline de promisiuni și entuziasmul înflăcărat care lasă ideile să crească și să se unească într-o piesă finală. Din produsele pe care le găsești la târg, îți construiești mireasma de acasă, dăruiești celor ce îți sunt aproape mereu momente de atenție pe măsura lor, îți dezvolți visul pe care nu l-ai spus decât în secret. Întâmpină toamna cu bucurie autentică, cântărește excesele și alege-le pe cele care te vor duce un pas mai departe pe drumul tău!

Ce găsești la #Septembriadă?

  • haine de construit garderobe cu efect, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi
  • bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus
  • produse de îngrijire și bunătăți gustoase, pregătite în cele mai neașteptate combinații, cu ingrediente direct din natură
  • bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe, la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești
  • obiecte de design pentru un acasă mai de atmosferă

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care au nevoie de susținerea noastră pentru a continua.

În plus, printre picături de shopping, ai acces la grădina Casei Universitarilor, care e o bijuterie în sine. O echipăm cu hamace și muzică bună, dar lăsăm și natura să te relaxeze în mod firesc, cu umbră, fluturări de frunze și ciripit de păsări. Pe lângă zona de relaxare, avem și zonă gourmet, cu mâncare veselă și delicioasă, plus un pâlc vesel de standuri arts & crafts, unde copiii au ocazia să cunoască oameni creativi și să le încerce tehnicile.

Septembriada face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de Spring o’Clock, La Umbra Târgului, Înăuntru și Bounty Mărțișor.

Septembriada

  • 17-18 septembrie (orele 10-20)
  • Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46)
  • intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, nu include participarea la ateliere)

Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc, din partea brandurilor ce expun produse.
Odată cu participarea la acest eveniment, îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.

Host

Bounty Fair

Date & time

From:
17th Dec, Saturday
10:00

To:
18th Dec, Sunday
20:00

Location

Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti, Romania