Septembriada – Bounty Fair ediție de toamnă

Septembriada – Bounty Fair ediție de toamnă

Fair Fashion Design Product Design Craft

Mai tragem un pic de vremea frumoasă și ne adunăm pentru un weekend de întâlnire cu arta în grădina Casei Universitarilor! La a doua ediție de Septembriadă, ne strângem în jurul artiștilor ce ne fac inimile să sară de drag și le arătăm ce ne determină să le iubim munca.

La #Septembriadă păstrezi cât de mult poți din armonia și creativitatea verii, în timp ce te bucuri de artizanii români care se reinventează la fiecare ediție. La granița dintre simple obiecte purtabile și piese de expoziție, creațiile artiștilor de la Bounty Fair te inspiră prin originalitate și trăinicie.

Te așteptăm într-un spațiu sigur și relaxant să croim împreună o plasă de sprijin pentru designul românesc. Alege lucruri cu care să-ți înveselești casa, piese vestimentare pentru garderobe de durată și gustă mâncare sănătoasă și băuturi artizanale, totul sub răcoarea copacilor protectori.

Ce găsești?

◆haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;
◆bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;
◆produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;
◆bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;
◆obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente, așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne!

▰Septembriada▰

◈19-20 septembrie (10.00-20.00)
◈Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46)
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby
◈intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, NU include participarea la ateliere)

Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc,
din partea brandurilor participante.

Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.

Ne vedem acolo! 

#Septembriada face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, evenimente recurente care vizează toate perioadele importante ale anului.

Simbolul mărțișorului este esența a ceea ce reprezintă primăvara, așa că îl sărbătorim în prag de luna lui Marte la Bounty Mărțișor (înainte de 1 martie)

Tot primăvara se întâmplă Bounty Spring O’Clock, care celebrează regenerarea naturii și frumusețea timpului personal (aprilie)

Vara ne adăpostim La umbra târgului, ne legănăm în hamace și mâncăm înghețată (iunie / iulie)

Toamna ne alinăm melancolia cu muzică în grădină, pulovere groase și artă pentru toate gusturile la Septembriadă (septembrie, mai trebuia să spunem?

De Crăciun, ne strângem Înăuntru și ne înconjurăm de cadouri minunate pentru cei dragi, ceai cald și mâncare bună (decembrie).Bounty Fair a ajuns la ediția #48 – 5 ani de evenimente creative!

Host

Bounty Fair

Date & time

From:
19th Sep, Saturday
10:00

To:
20th Sep, Sunday
20:00

Location

Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti, Romania