Sesiune de prototipare în mediul digital

Sesiune de prototipare în mediul digital

Online Workshop User Interface Digital Product Design Design Thinking

Cum să transformi O IDEE într-un PROTOTIP

Când folosim Design Thinking, folosim prototipuri pentru a testa o idee cât mai repede posibil, înainte de a face orice investiție. Prototiparea este unul din principiile de baza din Design Thinking și ne ajută să vedem, să materializăm ce ne imaginăm ca să ajungem mai repede la soluții. Fie ca este un produs, serviciu, o experiență, orice idee poate fi materializată.

Sunt multe tehnici de prototipare low fidelity pe care le folosim în proiectele de inovație și dezvoltarea de noi produse și servicii, dar acum vrem sa vedem ce tehnici funcționează atunci când lucrăm doar online.

Fascinați de puterea instrumentelor digitale aplicate în mediul online, Tudor și Cristina vor facilita o sesiune de prototipare folosind Zoom și Miro împărtășind experiența lor către comunitate.

Dacă participi la o ședință cu câteva idei “materializate” este foarte probabil ca ideile tale să obțină atenția tuturor.

Obiectiv:

Descoperi cum poți transforma orice idee sau concept în ceva tangibil prin prototiparea rapidă ca sa le poți expune mai departe, să obții feedback și să ajungi mai repede la soluții.

Sesiunea va cuprinde:

  • De ce etapa de prototipare este importantă când aplicăm Design Thinking
  • Introducere în prototipare
  • Construirea unui prototip și elementele de bază
  • Exerciții aplicate
  • Testare și feedback pentru prototipurile realizate
  • Ce vom obține:
  • Prototipuri low fidelity folosind instrumente digitale

Recomandări tehnice:

Vom lucra în ZOOM și MIRO. Este recomandat să folosiți un laptop / PC și să aveți o conexiune buna la internet.

Facilitatori:

Tudor Juravlea (facilitator, UX designer, co-fondator Design Thinking Society, specialist în dezvoltarea de produse și servicii noi centrate pe oameni)

Cristina Irod (facilitator, colaborator Design Thinking Society; specialist comunicare și marketing, cu peste 20 ani experiență în agenții de publicitate și corporații)

Rezervă-ți locul aici și vei găsi linkul de zoom pentru participare: https://www.meetup.com/Design-Thinking-Bucharest/events/273723772/

Host

Design Thinking Romania

Date & time

From:
19th Oct, Monday
18:30

To:
19th Oct, Monday
20:30

Location

online