Sesiune online de prezentare a cursului de UI/UX Design

Sesiune online de prezentare a cursului de UI/UX Design

Talk User Experience Digital Product Design

Îți dăm o nouă întâlnire, în online, pentru o Sesiune Demonstrativă în care să povestim despre cursul de UI/UX Design. Dacă îți place să găsești soluții, te caracterizează empatia și ai și un dram de creativitate, atunci îți lansăm o nouă provocare: o carieră în UI/UX Design.

O carieră în domeniu este antrenantă și de viitor, căci acest domeniu al IT-ului este în plină evoluție și tot timpul va exista nevoia de a crea experiențe care să le facă oamenilor viața și mai ușoară. Începem cursul pe 05 octombrie, dar ne-am gândit să te pregătim din timp cu o sesiune interactivă gratuită.

𝐂â𝐧𝐝 & 𝐔𝐧𝐝𝐞?
👉joi – 10 septembrie 2020, de la ora 18:30, online

𝐂𝐮𝐢 𝐬𝐞 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞𝐚𝐳ă 𝐒𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐃𝐞𝐦𝐨?
👉 celor care vor să ne cunoască
👉 celor curioși să afle mai multe despre curs
👉 celor care vor să facă o reconversie în IT

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐬ă 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢?
✔ ai ocazia să înțelegi mai bine programa cursului
✔ poți să-i cunoști pe trainerii cursurilor
✔ primești răspunsuri la toate întrebările pe care le ai

Încep, probabil, să-ți apară niște așteptări, așa-i? Dacă te aștepți la un curs friendly, cu multă practică și multe exerciții care să-ți pună mintea la muncă, ești cu gândul unde trebuie. Așa că înscrie-te la sesiunea demo gratuită să ne cunoști și să povestim mai multe despre curs!

Înscrierea se face aici: https://www.eventbrite.com/e/sesiune-interactiva-online-de-prezentare-a-cursului-de-uiux-design-tickets-118539098635.

Host

Wantsome

Date & time

From:
10th Sep, Thursday
18:30

To:
10th Sep, Thursday
20:30

Location

online