SHARE Interiors Forum Romania

SHARE Interiors Forum Romania

Conference Interior Design Architectural Design

SHARE Interiors Romania, un eveniment marca SHARE Architects, organizat și cu sprijinul Facultății de arhitectură de interior din cadrul Universității de arhitectură și urbanism ‘’Ion Mincu’’ și Ordinului Arhitecților din România, va avea loc pe 12 aprilie la Hotelul Radisson Blu din București, dezvoltând o ediție specială, dedicată exclusiv arhitecților și designerilor de interior, care va pune accent pe networking profesional la cel mai înalt nivel și va prezenta ultimele tendințe în domeniu.

Ediția specială a forumului este dedicată arhitecturii, tehnologiei și designului spațiilor interioare din domeniile rezidențial, hoteluri și restaurante, comercial și birouri.

SHARE Interiors Romania este unul dintre cele mai importante evenimente de pe harta locală a designului interior și arhitecturii. Cine are intenția de a investi în amenajarea unui spațiu de locuit, hotel, restaurant, spațiu comercial sau de birouri ar trebui să fie prezent la acest forum, unde are oportunitatea de a întâlni cei mai importanți designeri si arhitecți români de interior, reprezentanți ai brandurilor lider din domeniu și a se informa asupra tendițelor în domeniu. – Florin Mindirigiu, fondator SHARE Architects

Host

SHARE Architects + Universitatea de Arhitectura și Urbanism ‘’Ion Mincu’’ + Ordinului Arhitectilor din Romania

Date & time

From:
12th Apr, Tuesday
10:00

To:
12th Apr, Tuesday
17:00

Location

Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei nr. 63-81, Bucuresti, Romania