Tabăra de toamnă ART EXPLORERS

Tabăra de toamnă ART EXPLORERS

Workshop Activity for kids Arts Drawing Painting Craft

Din 𝟐𝟓 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 dăm startul vacanței de toamnă și îi așteptăm pe copii să-și petreacă timpul fantastic la 𝐀𝐫𝐭 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐨𝐫𝐞𝐫𝐬!

Tabăra urbană de toamnă Art Explorers este o experiență în sine în care copiii descoperă lumea prin intermediul artei și își dezvoltă o serie de abilități importante, care le stimulează imaginația, gândirea creativă și capacitatea de a găsi soluții ingenioase.

Expediția Art Explorers se anunță magică, plină de artă, creativitate și multă distracție! Vă invităm într-o călătorie de explorare a toamnei, sezonul care ne învață să ne bucurăm de momentul prezent, de roadele bogate, de fructele zemoase și coapte, de bogăția de culori a frunzelor, de viață!!

Așadar, dacă ai un copil curios, dornic să experimenteze cu diverse materiale, să construiască și să decoreze, să deseneze sau să picteze, îl așteptăm la Art Explorers!

Vom îmbina și în această toamnă activitățile din studio cu cele în aer liber ca să oferim o petrecere echilibrată a timpului din vacanță și să creionăm împreună amintiri de neuitat!

Toate informațiile le găsiți aici: https://www.artpointstudio.ro/art-explorers-de-toamna/

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul: https://www.artpointstudio.ro/formular-inscriere-art-explorers-toamna-2021/

Vă așteptăm cu energie, veselie și mult entuziasm!

Host

Art Point Studio

Date & time

From:
25th Oct, Monday
9:00

To:
29th Oct, Friday
13:00

Location

Art Point Studio, str. Bistritei nr. 49, Cluj-Napoca, Romania