Târg de Cartier: Creative Christmas gift hunting

Târg de Cartier: Creative Christmas gift hunting

Fair Fashion Design Industrial Design Craft

Cartierul Creativ capătă spirit de sărbătoare! Din dragoste pentru Crăciun, străzi în pantă, case cu povești, dar și pentru că ne dorim să încurajăm antreprenoriatul creativ, designerii și artiștii locali, anul acesta organizăm un târg de Cartier, la mai multe adrese, respectiv desenăm un traseu scurt între Str. Știrbei Vodă 104-106 (cafeneaua The Institute, acum The Owl Cocktail House) și Str. Cristescu nr 12. Distanța dintre cele două locații este mai scurtă decât un colind!

Unde?

Room 21 – Str. Cristescu nr 12 & The Owl Cocktail House – Str. Știrbei Vodă 104-106

Când?

4-5 decembrie & 11-12 decembrie

Program?

11:00 – 20:00

Peste 40 de organizații creative și designeri, reuniți într-o selecție semnată de Room 21 (The Local Store of Curated Goods), alături de cadourile de Crăciun de la The Owl Cocktail House semnate de Creative Gifting, un colectiv creativ format din MUD, Atelier Tron și Sandra Berghianu, de o selecție de cărți semnată de Black Button Books, vin și mâncare gourmet de la Cote Wines și Băcănia Cote, dulceață artizanală, 100% naturală, produsă și ambalată în România semnată JamSessions, dar și de propunerile de sezon ale unora dintre cele mai apreciate branduri de design locale: De ceramică (by Mădălina Teler), Adelina Petcan, Maria Paltin, Designforkidz, și Giometria.

Lista designerilor și a entităților selectate de Room21 (Strada Cristescu nr. 12): Adelina Petcan, Ana Bănică Illustration, Ars Ana, Asociația Illustrart, Atelier Tron, AXA Porcelaine, Bianca Dumitrașcu, Bold Branding Studio, BumbagR, Cai verzi pe pereți, Carla Szabo, Combinatul Fondului Plastic, Deplin, De Ceramică by Mădălina Teler, Doriana Mărășoiu, Editura Arthur, Editura Frontiera, Editura Univers, Email de Sighișoara, Emilian Pospaii, Fabrik, Graphomat, Horjea 1956, 1981, Ioana Ciolacu, Maria Paltin, Mathe Deneș, Minitremu, Motom, NOK, Namastay, Noriel, Ommia, Ostra Berdo, P+4 Publications, Palpabil, QIP Design, Roșian Express, Sandra Berghianu, Studio MUD, Supersomething, To The Pointer, Tudor Prisăcariu, Tzim Tzum Books, Una ca Luna, Unique Moods, Zahra.

Locurile pentru expozanți au fost limitate și pentru acest târg suntem fully booked, însă ne puteți trimite un e-mail cu prezentarea brandului la adresa hello@cartierulcreativ.ro pentru urmatoarele sesiuni de shopping din Cartierul Creativ.

Târgurile se vor desfășura în conformitate cu regulile de distanțare socială, cu purtarea măștii de protecție și prezentarea certificatului verde digital pentru acces.

www.cartierulcreativ.ro

Host

Cartierul Creativ + The Institute

Date & time

From:
11th Dec, Saturday
11:00

To:
12th Dec, Sunday
20:00

Location

multiple locations: Room 21, str. Cristescu nr. 12 & The Owl Cocktail House, str. Stirbei Voda nr. 104-106, Bucuresti, Romania