Timișoara Design Days / HOME exhibition

Timișoara Design Days / HOME exhibition

Exhibition Fashion Design Industrial Design Product Design Craft

Timișoara Design Days / HOME exhibition
◦ expoziție de design ◦
20 – 29 noiembrie 2020 @ Timișoara – Centrul Multifuncțional Bastion

Acesta este un an al schimbării. Trecem prin tranziția către un nou mod de a trăi. Cum va arăta această nouă lume… încă nu știm, dar rolul designerilor este de a încerca să răspundă la aceste incertitudini. În această tranziție, scopul designerului este să exploreze soluții alternative printr-o gândire laterală, creativă și umanistă.

Expoziția Timișoara Design Days 2020 este despre ACASĂ, locul în care ne-am petrecut cu toții majoritatea timpului în acest an; o expoziție curatoriată cu obiectele care ne conturează tabieturile, activitățile și anumite ipostaze de relaxare.

Anul acesta ne-am propus să explorăm obiectele de design special concepute pentru a crește starea de confort si wellbeing în casă. Este o situație inedită în care trebuie să găsim soluții de entertainment și de ocupat timpul în propriile noastre spații. O perioadă în care căutăm soluții inovative de a ne contura confortul de acasă mai mult ca niciodată.

În același timp, expoziția ‘HOME’ explorează felul în care situația actuală a conturat creativitatea designerilor autohtoni și modul în care creațiile lor s-au metamorfozat într-o perioadă cu totul unică și particulară din viețile noastre.

Timișoara Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare a creaţiilor designerilor autohtoni, înființată în 2018 în parteneriat cu Cluj Design Days.

Host

Timișoara Design Days

Date & time

From:
20th Nov, Friday
18:00

To:
29th Nov, Sunday
18:00

Location

online