Totul despre Designul de Produs – Mobila Expo 2019

Totul despre Designul de Produs – Mobila Expo 2019

Workshop Product Design

Designul de produs este o arta ce presupune viziune, creatie, imaginatie, concept pana la implementare.

Un obiect functional al vietii noastre zilnice implica o frumoasa dar ampla poveste de dragoste care este definitiva pentru proprietarii lor. Un fotoliu original, o lustra cu un design spectaculos, o masa avangardista, sunt lucruri care te cuceresc mai greu si necesita o argumentare mai complexa pentru a satisfice asteptarile noastre. Intr-un obiect decorativ cautam incredere si stabilitate, pentru ca noi suntem cei care convietuiesc zilnic cu ele, iar impactul visual pe care il lasa pe retina cat si in sufletele noastre, creeaza acea relatie frumoasa, sincera si longeviva.

Ciprian Vlaicu, arhitect, antreprenor, Co- founder “kmin.ro” si trainer Atelierele ILBAH, te invita intr-o aventura creativa, in cadrul conferintei “Totul despre Designul de Produs” organizata la Romexpo, pentru a dezvalui secrete din spatele acestei industriicum contruiesti o companie de succes, trendurile anului in materie de design de produs si multe alte inside tips.

Important! Acesta conferinta va fi organizata in cadrul Mobila EXPO 2019. Workshop-urile sunt gratuite, dar accesul in cadrul Mobila EXPO 2019presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Locatie: Romexpo, Pavilionul B1, sala Madgearu

Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Workshopului la care te-ai inscris. Acest bilet trebuie sa il prezinti la intrarea Mobila EXPO 2019 in format electronic (pe telefon) sau printat.

Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.

Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Te poti inscrie la mai multe Workshopuri organizate in cadrul Mobila EXPO 2019, insa te rugam sa fie din categorii diferite.

Alte informatii? La pr@ateliereleilbah.ro sau +40729397806.

Host

Atelierele ILBAH

Date & time

From:
17th Mar, Sunday
13:00

To:
17th Mar, Sunday
15:00

Location

Romexpo, Pavilionul B2, Bulevardul Mărăști nr. 65-67, 011465 Bucuresti, Romania