Training bikablo®: facilitare, gândire și comunicare vizuală

Training bikablo®: facilitare, gândire și comunicare vizuală

Course Visual Design Illustration

Descoperă elementele gândirii vizuale cu tehnica Bikablo®

La workshopul bikablo® vei deprinde abilitățile, tehnicile și metodele necesare pentru vizualizarea ideilor. Indiferent dacă lucrezi ca facilitator, consultant, trainer, coach sau manager, înveți un limbaj vizual pe care îl poți folosi atât în format mic (pentru notițele proprii) cât și în format mare (la flipchart sau whiteboard).

bikablo 1 – Fundamentals
La acest workshop cu durata de 1 zi, te vei familiariza cu aspectele fundamentale ale tehnicii de vizualizare Bikablo® și le vei combina pentru a crea mesaje personalizate și compoziții simple. Prin deprinderea aspectelor fundamentale, îți vei dezvolta capacitatea de a ilustra și vei începe să îți construiești vocabularul vizual. Vei putea astfel să realizezi primele materiale vizuale pe care să le folosești ulterior cu încredere în activitatea ta.

bikablo 2 – Application
În acest workshop de 1 zi vei aprofunda aplicarea tehnicii Bikablo® în contextul tău de lucru. După această sesiune, vei avea capacitatea maximă de a aplica gândirea vizuală atunci când facilitezi întâlniri, când transmiți informații și mai ales, când vrei să aduci o nouă dinamică în grupurile cu care lucrezi. Sesiunea aceasta se concentrează pe a-ți duce capacitățile vizuale la următorul nivel, un nivel aplicat unui context practic de business.

Host

Faviz - Facilitare Vizuala

Date & time

From:
5th Mar, Thursday
9:00

To:
6th Mar, Friday
18:00

Location

TBA, Bucuresti, Romania