Transylvanian Design Week

Transylvanian Design Week

Call for artists Fashion Design Industrial Design Product Design Graphic Design Motion graphic design

APEL DE CONCURS

Muzeul Secuiesc al Ciucului și Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, cu sprijinul OTP Bank România, lansează un concurs de design pentru participarea la TDW și sprijinirea industriei creative. 

Tema concursului: Orizontul evenimentelor – Event Horizon

Orizontul evenimentelor: o graniță spațiu-timp, punctul din care nimeni și nimic nu se poate întoarce. Este o graniță peste care, odată trecut, totul rămâne prins în viitor și nu mai poate fi returnat în trecut.

Până la data de 15 ianuarie 2023, aplicanții trebuie să încarce o fotografie de înaltă rezoluție a unei lucrări/sau lucrarea, finalizată în ultimii 2 ani.
Înscriere

CATEGORII

La competiție pot participa atât concurenți individuali, cât și grupuri de aplicanți, iar un concurent va putea aplica doar cu o singură lucrare la una dintre următoarele categorii:

  • Design vestimentar
  • Design de obiect
  • Design grafic 
  • Motion design
  • Obiect souvenir

PREMIEREA

Cele mai bune lucrări vor fi expuse la Muzeul Secuiesc al Ciucului, în cadrul expoziției Transylvanian Design Week în perioada 18 februarie – 10 martie 2023.

Premiul acordat câștigătorilor din categoriile design vestimentar, design de obiect, design grafic și motion design  este de 4.000 lei brut, oferit de OTP Bank Romania.

Premiul acordat celor mai buni trei aplicanți din categoria obiect de souvenir este de 1.500 lei brut pentru fiecare, oferit de OTP Bank Romania.

Host

Transylvanian Design Week

Date & time

From:
15th Jan, Sunday
23:59

To:
15th Jan, Sunday
23:59

Location

online