TypeThursday Bucharest x Diploma

TypeThursday Bucharest x Diploma

Typography Graphic Design

Cu ocazia Festivalului Diploma, am invitat doi proaspeți absolvenți ai Universității de Arte București, secția Graphic Design să ne prezinte proiectele lor de licență și să discutăm deschis despre componenta tipografică a acestora.

Andrei Albu a creat un „Dicționar onomastic” ce abordează textul lui Mircea Horia Simionescu prin intermediul fotografiei pe film și al jocurilor tipografice.

Valentin Lazăr ne prezintă o fuziune între designul de tip de literă şi muzică, o colaborare interdisciplinară având în roluri principale designerul și muzicianul.

Pentru o discuție mai amplă îi avem invitați pe Andrei Turenici (Daniel&Andrew) și Sebastian Anastasiei (Pren) care le vor oferi sfaturi și îndrumări celor doi absolvenți.


Este important să respectăm măsurile de siguranță și prevenție comunicate de către autorități și să menținem distanța minimă față de alte persone. Accesul fiecărui vizitator se va face doar după termometrizarea noncontact a acestuia și va fi permis doar dacă vizitatorul are o temperatură sub 37,3. Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Host

TypeThursday

Date & time

From:
8th Oct, Thursday
18:00

To:
8th Oct, Thursday
20:00

Location

Modul Cărturești, str. Academiei nr. 18-20, Bucuresti, Romania