UNATC Garden | ARS ELECTRONICA 2020

UNATC Garden | ARS ELECTRONICA 2020

Exhibition New Media Augmented Reality Virtual Reality

Intrarea la eveniment este gratuită, dar permisă doar cu mască, cu rezervare înainte, sau la intrarea în locație, în limita a 25 de persoane concomitent.

Formular rezervare: shorturl.at/xELNY

Rezervarea este valabilă pentru o singură persoană. Pentru rezervarea mai multor locuri este necesară rezervarea fiecărui loc în parte, pentru a putea accepta condițiile de acces în locație.

UNATC Garden Bucharest | parte din Festivalul ARS ELECTRONICA 2020

Intr-un spatiu natural gol, in mijlocul Bucurestiului, in Distant Art, lucrarile concepute in timpul izolarii de catre studenti ai programului de master Interactive Technologies for Performing and Media Arts si Art of Game Design sunt expuse in festivalul Ars Electronica 2020.

Canal Youtube UNATC Garden Bucharest: shorturl.at/xPVX0

Gradina UNATC prezinta de asemenea rezultatele colaborarii online dintre cinci artisti internationali, care s-au intalnit virtual in Rezidentele CINETic, activi in artele interactive, artisti si cercetatori ai Centrului CINETic.

UNATC Garden expune in aer liber lucrări online și interactive create de artiști digitali și studenți, în timpul izolării și după, în Distant Art. Practica artistică a luptat pentru găsirea unui drum propriu în vremuri în care contactul direct este limitat. Prezența telematică a devenit un necesar pentru majoritatea formelor de expresie, creând o artă distantă (Distant Art). În timp ce multe forme mai tradiționale de artă au necesitat eforturi pentru a putea echilibra lipsa de contact direct, experiența jocului digital a rămas neprovocată prin lumea sa virtuală și caracterele sale.

Centrul CINETic este deschis pentru colaborari online cu artisti care lucreaza cu tehnologii interactive.

Echipa CINETic este orientata spre lucrul cu instrumente generative si machine learning, teleprezenta umana si a obiectului si solutii de realitate mixta.

Universitatea Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, Centrul CINETic, Universitatea București, Casa Universitarilor

CINETic Residencies este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural NaționalFormatul Programelor / Evenimente / Artiști

Distant Art este un site activ și o expoziție online cu lucrări interactive create în timpul perioadei de izolare. Distant Art poate fi vizitată fizic, la Casa Universitarilor, la UNATC Garden, sau online prin documentarea video a grădinii.

Proiect curatoriat de: Alexandru Berceanu
Ionuț Crava: ASCII DREAMS/ Cosmin Tița: Ennui/Maria Năstase: Sonic Images, Hoarder / Emil
Drăgan: CONTROLLed, Paradise Swing/ Alexandra Albu: Acts of Perception: Engender/
Sebastian Comăneci: Quantum Polytopes / Cristi Dragomir THE SECRET/ Fiuciuc Andrei
Nicolas C.D.P.R./ Bogdan Gheorghiu U Pilot /Andrei Păun: The Galerist/ Cip Făcăeru, Adrian
Raicu: Dream Space MechanicsUNATC Garden Bucharest – Link-ul galeriei proiectului: https://cinetic.arts.ro/unatc-garden-ars-electronica/

UNATC Garden Bucharest Canal Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_H8vS0mUUeKsLv7Tkw4AbA/featured

UNATC IL Caragiale:
https://www.unatc.ro/eng/about/index

Centrul CINETic:
https://cinetic.arts.ro/evenimente/rezidentele-cinetic-2020/
https://cinetic.arts.ro/en/home/

Universitatea București:
https://unibuc.ro/?lang=en
https://unibuc.ro/despre-ub/recreere-si-timp-liber/casa-universitarilor-bucuresti/?lang=en"

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

Host

CINETic

Date & time

From:
10th Sep, Thursday
17:00

To:
13th Sep, Sunday
21:00

Location

Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti, Romania