UX Bucharest Meetup – The Comeback :)

UX Bucharest Meetup – The Comeback :)

Meetup User Experience Digital Product Design

Salutare, minunați UX designers & aficionados!

Sunteți pregătiți pentru startul unei noi serii de evenimente cu și despre experiențe? Știm, și nouă ne-au lipsit mult aceste întâlniri, de aceea suntem entuziasmați să le reîncepem acum, în forță.
Continuăm să construim împreună comunitatea de User Experience & Product Design, iar prima ediție din acest an este deja planificată – 28 martie, la sediul UiPath.

Ne întâlnim și stăm de vorba cu oameni care împing domeniul înainte și vom afla cum putem să contribuim toți la consolidarea comunității de design, cum să creăm experiențe și produse super tari.

O să fie cu noi Ștefan Chițu, Lead Product Designer la Qualitance – care ne va povesti despre cum să derulezi experimente în fiecare etapă a creării unui produs – de la design la research și development – și cum experimentele te pot conduce în direcții inovative la care altfel nu ai fi ajuns. Ștefan ne va explica și cum poți obține cel mai mare impact din următorul tău proiect, folosind tehnici creative.

Andrei Ganci – Product Manager la Adobe România – ne va explica de ce produsele delightful nu apar întâmplător și că există un proces de design care ne ajută să trecem de la “meh” la “wow”.

Iar împreună cu Paul Apostol – Founder Digital Nation, vom discuta despre nevoia de educație în domeniile UX & Product, si despre track-ul de UX în cadrul programului Digital Nation, track care își propune să consolideze opțiunile de educație și formare în aceste arii. Vom vorbi atât despre structura programului cât și despre posibilitati de participare și mentorat.

Agenda întâlnirii

Access & opening

Test and Learn // cu Ștefan Chițu, Co-Founder @ UserSide
Durata: 30 min + 10 min Q&A

Design for Delight // cu Andrei Ganci, Product Manager @ Adobe
Durata: 30 min + 10 min Q&A

UX LevelUp | Digital Nation User Experience Track // cu Paul Apostol, Founder @ Digital Nation
Durata: 20 min + 20 min Q&A

Drinks & Networking

Locurile vor fi (foarte) limitate, așa că va rugăm să le folositi cu responsabilitate :).

Va așteptăm cu drag – Bring your friends, bring your enthusiasm & let’s spread the love for UX Design!

Host

Bucharest User Experience Design Meetup

Date & time

From:
28th Mar, Thursday
18:30

To:
28th Mar, Thursday
21:30

Location

UiPath, str. Căderea Bastiliei nr. 39, Bucuresti, Romania