UX pentru societate in vreme de criza

UX pentru societate in vreme de criza

Webinar User Experience Digital Product Design

Organizația neguvernamentala Code for Romania a lucrat în regim de urgenta în ultimele 40 de zile o suita de aplicații pentru a ajuta la combaterea efectelor pandemiei COVID-19. Un proces foarte elaborat care “în vreme de pace” ar fi durat luni de zile s-a restrâns la ore și zile.

Cum livrezi, cu voluntari și nu cu echipe fixe, 6 soluții software complete într-o singura luna? Cu extrem de multa organizare, disciplina și fluxuri clare de lucru redesenate în regim de urgenta.

Vă invit la o discuție despre cum funcționează Code for Romania în regim de Task Force, care au fost cele mai mari provocări din punct de vedere UX și development in perioada aceasta, cum manageriezi voluntari in perioade de urgență, 100% remote și ce înseamnă să lucrezi în colaborare cu multipli actori instituționali și din societatea civila sau mediul privat în paralel.

Olivia are rol de Chief Operations Officer in cadrul Code for Romania din punct de vedere al activității organizației și coordonează direct tot efortul de UX design din proiectele asociației.

Inscriere gratuita:
https://zoom.us/webinar/register/WN_tO-Pc2wUQI6C7N0euvCQUA

Host

UXProject + Code4Romania

Date & time

From:
30th Apr, Thursday
12:00

To:
30th Apr, Thursday
13:00

Location

online