UX Strategy & Design Workshop

UX Strategy & Design Workshop

Workshop User Experience Digital Product Design

Daca in prima versiune a cursului UX Essential ne concentram pe procesul de User Experience si pe o privire de ansamblu a clientului, analizandu-l atat in mediul online cat si offline, acum ne concentram pe livrarea cu stil a interfetelor digitale.

Obiectivul principal al acestui workshop este ca tu sa poti livra concepte de aplicatii web si mobile mai repede, mai clar si mult mai placute vizual.

Prima zi se concentraza pe partea de Strategie in User Experience, cum sa initiezi un proiect digital cu succes si tehnici prin care vei putea aborda orice proiect de UX, din orice domeniu, cu mai multa incredere si mai rapid.

Cea de-a doua zi este dedicata total asupra modului in care livrezi experiente memorabile clientilor tai cu un mare focus pe partea vizuala a lucrurilor. Vom experimenta si vom lua contact cu o serie intreaga de tehnici si principii de design care ne vor ajuta sa construim concepte cat mai moderne.

Reteta este aceeasi: proiect real, lucru in echipa, mai putina teorie, mai multa practica, impreuna cu mici trucuri ce te vor duce la un alt nivel.

Important! – pentru acest workshop ai nevoie de un laptop.

Detalii si inregistrare pe
https://www.uxproject.agency/training/bucharest

Host

UXProject

Date & time

From:
16th Nov, Saturday
10:00

To:
17th Nov, Sunday
17:00

Location

Impact Hub Bucharest (Timpuri Noi), Splaiul Unirii nr. 165, Bucuresti, Romania