UX/UI de la Zero – remote

UX/UI de la Zero – remote

Course User Experience Digital Product Design

Trăim într-o lume a consumatorilor, creând produse noi, trebuie să fim ghidați de nevoile utilizatorului, nu doar de intuiţia noastră, dar pentru a face acest lucru, trebuie să aflați cum. Acest lucru veți învăța în cursul nostru, care vă va permite să începeți să lucrați ca un UX / UI Junior Designer.

De ce merită să alegi cursul de UX / UI Designer?

Combinația de competențe UX și UI vă oferă multe oportunități de a găsi un loc de muncă și dezvoltare. Această pregătire interdisciplinară va conține elemente de psihologie, ergonomie și tehnologie, combinate întotdeauna cu nevoile reale ale utilizatorului.

Intrarea în industria IT

Acest curs este cea mai bună alegere dacă doriți să intrați în industria IT, dar nu doriți să fiți un programator sau tester, dar totuşi sunteți interesat să creați interfețe funcționale.

Cunoaștere universală

Problemele ridicate în timpul cursului vor fi aplicabile în multe industrii și la diverse locuri de muncă – oriunde este nevoie de înțelegerea utilizatorului.

Spațiu pentru creativitate

Dacă doriți să vă începeți aventura cu proiectare sau aveți deja o experiență – această pregătire vă va schimba viziunea asupra întregului proces de creare a produsului. Veţi începe să pregătești cele noi și să schimbi soluțiile existente, astfel încât să se angajeze destinatari la 100%.

Programul cursului

  1. Introducere în procesul de proiectare
  2. Colectăm cerințe de afaceri
  3. Hai să cunoaştem utilizatorul
  4. Organizăm cunoștințele despre utilizatorul
  5. Analizăm cerințele IT
  6. Creăm arhitectură informațională
  7. Lucrăm la concept
  8. Validăm conceptul
  9. De la UX la UI – proiectul final

Ce exact veți învăța la curs?

Cunoștințele dobândite în timpul cursului UX UI Designer sunt foarte universale și utile în multe industrii. Veți câștiga o gamă puternică de competențe care vă va permite să analizați și să pregătiți în profunzime produsul în ceea ce privește experiența pe care utilizatorul o are cu acesta (UX) și modul în care îl va folosi în sensul tehnic (UI).

Instrumente UX și UI

Veți afla cele mai importante elemente ale interfeței și veți învăța cum să o proiectați pentru a fi cât mai intuitivă pentru utilizator. Veți afla ce îi afectează lizibilitatea și veți învăța cele mai bune practici în acest domeniu.

Utilizarea UX în afaceri

Veți afla care este interacțiunea Human-computer și cum sunt utilizate conceptele User Experience, proiecte de produse și servicii, adică cum și de ce merită să folosiți UX în afaceri.

Testarea soluţiilor

Veți învăța cum să testați dacă soluția creată este cu adevărat utilă și ce trebuie să faceți pentru a o îmbunătăți, dacă se dovedește că totuşi nu este. Veţi învăța să elimini greșelile.

Secretele lucrării ca designer UX / UI

Veți afla ce probleme puteți întâmpina la serviciu, ca designer UX și UI și cum să comunicați cu restul echipei de proiectare. Veți afla exemple și veți învăța cum să gestionați riscul într-un proiect.

Host

Software Development Academy Romania

Date & time

From:
26th Sep, Saturday
17:00

To:
27th Mar, Saturday
20:00

Location

online