UX/UI Designer Learning Path

UX/UI Designer Learning Path

Course Digital Product Design User Experience User Interface

Durata: 4 luni
Ore studiu: 96 h
Certificare: A.N.C.
Plata: în rate sau integral
Predare: Live online

Permite-ne să oferim un pic de context.

Dacă ești aici, probabil deja știi că skill-urile de UX/UI Design sunt la mare căutare. Acest concept, de experiență a utilizatorului, a venit natural odată cu procesul de digitalizare de care auzim deja peste tot.

De exemplu, Uniunea Europeană investește din ce în ce mai multe fonduri pentru o Europă pregătită digital în următorii ani. Chiar dacă România se află pe ultimul loc la digitalizare, suntem ușor-ușor împinși de la spate de avansul tehnologic – să dezvoltăm soluții digitale care să automatizeze procese, să simplifice birocrația și, implicit, viața și să ofere experiențe digitale mai bune.

Marile companii și start-up-urile sunt mai conștiente de importanța experienței pentru utilizatori atunci când interacționează cu produsele lor digitale. O experiență de user memorabilă poate fi un punct clar de diferențiere în piață, ajută la retenția clienților și produce mai multe conversii.

Poate tocmai de aceea, s-au înmulțit căutările pentru poziții precum User Experience Designer, Product Manager, User Interface Designer, UX Researcher, etc., și câștigă popularitate în topurile celor mai bine plătite job-uri entry-level.

Învățăm UX (User Experience) și UI (User Interface)

Este important să înțelegi că UX și UI merg mână în mână; nu poți avea una fără cealaltă atunci când construiești un produs digital. Principala diferență de reținut este următoarea: UX Design se referă la senzația generală a experienței unui utilizator, în timp ce UI Design se referă la modul în care arată și funcționează interfața unui produs.

Cursul de UX/UI Design te va trece prin toate conceptele importante de care ai nevoie pentru un job în industrie. Vei învăța despre user research, user goals, user flows și vei înțelege tehnic tot ce ține de structură, navigație și interacțiuni. În prima parte a cursului, ne focusăm pe dezvoltarea unui mindset orientat către user atunci când creezi experiențe digitale, ca mai apoi să abordăm și partea vizuală, luând în calcul principii de design & usability. Bineînțeles, plecând întotdeauna de la o abordare mobile first.

Abordăm și elementele de branding, UI elements, design systems și un proces corect de design. La final, vei avea 11 proiecte dezvoltate pe parcursul ședințelor, gata de pus în portofoliul tău de UX/UI designer.

Pentru cine este acest learning path?

  • studenți sau absolvenți, începători sau seniori, freelanceri sau angajați. Fără cerințe preliminare, doar un mindset deschis și dorința de a evolua.
  • antreprenori, owneri de startup sau oricine din mediul de afaceri care vrea să învețe cum se construiește un produs digital bazat pe nevoile userilor.
  • toți cei care lucrează în industriile creative sau tech – designeri grafici/vizuali, ilustratori, copywriteri, developeri, marketeri, digital strategists, designeri UI, arhitecți, psihologi, ingineri, antreprenori, specialiști social media, entuziaști UX.
  • oricine își dorește să învețe cum să rezolve probleme ce țin de design folosindu-se de o abordare human-centered. Nu e necesară experiența în UX înainte de a începe cursul – dar dacă există, cu siguranță va fi de ajutor.

Următoarea grupă începe în

24 octombrie 2023
Program curs: Marti și Joi – 19:00-22:00
Durată curs: 16 săptămâni – 96 ore de curs
Predare: Live Online cu trainer (Google Meet)

Host

Pixellab School

Date & time

From:
24th Oct, Tuesday
19:00

To:
8th Feb, Thursday
22:00

Location

online