Wantsome UI/UX Design Demo? The Friendly Version!

Wantsome UI/UX Design Demo? The Friendly Version!

Workshop User Experience Digital Product Design

Începem anul în forță și pregătim multe evenimente frumoase, pentru ca tu să poți alege cursul IT, cu practică pe bune și informații de la 0, care ți se potrivește cel mai bine! Așa că îți dăm o nouă întâlnire în Iași, pe 23 Februarie, de la ora 10:00, pentru a-ți povesti despre cursul de UI/UX Design și pentru a-i cunoaște pe cei doi traineri: Robert Dumitru și Andra Spiridon.

Ce înseamnă UI/UX Design?

Uite, să presupunem că magazinul tău preferat are și o variantă reală și una digitală, UI înseamnă interfața online prin care cumperi produse, iar UX experiența pe care o ai pe parcursul procesului (de exemplu cât de ușor găsești un produs sau cum se poartă cu tine vânzătoarele din magazin). Pe scurt, el presupune creare de experiențe sau produse digitale care să facă viața mai ușoară utilizatorilor și să îi apropie de un brand.

Cine sunt cei doi Traineri?

Andra Spiridon este UI/UX Developer la Centric IT Solutions și a prins drag de design încă de pe vremea când era studentă și începuse să se implice în proiecte ca freelancer și să facă voluntariat. Robert Dumitru este UI/UX Design Lead la Centric IT Solutions și are o experiență de peste 15 ani în mai multe arii ale domeniului IT în rol de Grafic Designer, antreprenor și freelancer.

Ce vom face în cadrul Sesiunii Demonstrative?

Vom discuta despre ce cunoștințe dobândești după cursul de Design, despre care sunt skill-urile necesare unui bun UI/UX Designer, care sunt oportunitățile de angajare la finalul celor 4 luni de curs și mai ales îi vei cunoaște pe cei doi mentori și vei primi răspuns la orice întrebare. Și pentru că structura cursului este 70% practică și 30% teorie, te vom provoca să participi la o activitate interactivă împreună cu cei doi traineri, pentru a înțelege mai ușor ce poți învăța în Wantsome.

Cui se adresează cursul?

✔ celor care empatici și curioși
✔ celor dornici să-și schimbe cariera
✔ celor care au o fire artistică și sunt pasionași de frumos

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate. Așa că grăbește-te să completezi formularul nostru și rezervă-ți un loc la Demo: http://bit.do/Wantsome-demo-gratuit-UI-UX-Design-Iasi

Host

Wantsome

Date & time

From:
23rd Feb, Sunday
9:30

To:
23rd Feb, Sunday
13:00

Location

Wantsome, str. Colonel Langa nr. 17, Iasi, Romania