Workshop PowerPoint & Visual Storytelling

Workshop PowerPoint & Visual Storytelling

Workshop Visual Design

Descoperiți un mod eficient, eficace și distractiv de a pregăti și livra prezentări de succes.

Workshop-ul PowerPoint & Visual Storytelling vă ajută sa concepeți și să livrați prezentări de succes, generând în același timp engagement din partea participanților. Astfel, în cele două zile intense și pline de energie, nu sunteți doar inspirați și aflați instrumente și metode noi și eficiente de design de slide-uri, ci veți trece prin toți pașii de la identificarea nevoii prezentării până la livrarea ei, folosind un studiu de caz. Veți fi ghidați de un trainer și facilitator experimentat, care a pregătit și livrat în ultimii 20 de ani mii de prezentări pentru și către companii și organizații din toată lumea – atât pentru juniori de la nivelul de execuție cât și pentru angajați din middle și top management.

Veți porni de la audiența și tipul prezentării, vă veți clarifica mesajele și ideile, veți dezvolta un Storyline și apoi un Storyboard. Abia după aceea veți începe să lucrați efectiv în PowerPoint, pregătind slide-uri cu acel factor Wow. În cele din urmă veți afla tips & tricks în zona de livrare, dar și în cea de generare de engagement și interactivitate.

De asemenea, prin introducerea în Visual Thinking, veți învăța surprinzător de rapid cum pot fi vizualizate ușor ideile, astfel încât mesajul să poată fi cristalizat, înțeles, transmis și reținut mai rapid, mai eficient și mai distractiv. Dar și cum să completați prezentarea digitală cu diverse instrumente fizice interactive.

Cui se adresează?

PowerPoint & Visual Storytelling se adresează tuturor celor care doresc să descopere un mod eficient, eficace și distractiv de a pregăti și livra prezentări de succes. Și poate că vor schimba astfel un pic lumea. Măcar cea din jurul lor.

Structură curs

Workshop-ul durează 2 zile și este conceput în jurul a patru mari arii:

Story, Execuție, Livrare & Engagement.

• Welcome & intro vizual
• Story
– definirea audienței și tipului de prezentare
– exercițiu folosind instrumentul “Mind Mapping” – generare de content și mesaje
– exerciții folosind instrumentele „Storyline”, „Dramatic Arcs” și “Storyboard” – definirea poveștii și a metaforelor

• Execuție
– structură slide-uri
– design: culori, background, forme și containers, text și font-uri
– inserts (imagini, filme, iconițe, semne, diagrame și desene de mână)
– visual data & animație

• Livrare
– room setup & instrumente fizice
– rehearsal
– tips & tricks
• Engagement
– instrumente
– tips & tricks
• Wrap-up

Participanții la workshop posedă deja cunoștințe de bază în lucrul cu PowerPoint-ul și vor avea la ei un laptop cu aplicația instalată, pentru a putea beneficia din plin de partea practică și interactivă.

Despre trainer:

Andrei Dinulescu este facilitator și trainer specializat în Visual & Design Thinking, Lean, Six Sigma și Agile. În cei peste 15 ani de experiență în Marketing, Sales și Customer Service, a lucrat în companii precum Orange, Toyota, MoneyGram sau Henkel, în diverse roluri locale sau regionale în Europa și Middle East.

Preț workshop: 250 euro + TVA (1200 lei + TVA)
Detalii și înscrieri la info@institutuldemarketing.ro.

Host

Institutul de Marketing

Date & time

From:
20th May, Wednesday
9:30

To:
21st May, Thursday
16:30

Location

Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, str. Sfintilor nr. 7, sector 2, Bucuresti, Romania