#xpAR – Tur ghidat al expoziției @ Noiembrie Digital, Institutul Francez

#xpAR – Tur ghidat al expoziției @ Noiembrie Digital, Institutul Francez

Exhibition Augmented Reality

În jurul nostru există un întreg univers digital ascuns ochiului liber, iar Realitatea Augmentată este un vizor prin care îl putem descoperi. Împreună cu artiștii #xpAR puteți explora cum pot fi extinse capacitățile noastre omenești în spațiul informatic, unde putem înțelege automat mesajele codificate, unde putem extinde limitele unui tablou dincolo de ramă, unde imaginarul și realul se deosebesc din ce în ce mai greu.

Vă invităm pe 15 Noiembrie (ora 17:00) și 25 Noiembrie (ora 19:00) pentru un tur ghidat al expoziției împreună cu Valentin Popescu, fondatorul colectivului artistic #xpAR.

Participarea este gratuită și va avea loc în Atriumul Institutului Francez (bulevardul Dacia 77) cu respectarea măsurilor impuse de lege pentru prevenția răspândirii infecțiilor cu SARS–COV–2. Proiectul face parte din programul Atrium Artistic.

Înscriere la adresa atrium.artistique@institutfrancais.ro (max. 17 persoane)

La expoziție vom explora lucrările folosind aplicația we.AR, disponibilă pentru mobil și tabletă în App Store și Play Store.

Artiști:

  • Andreea Ilisăi
  • Cristina Pîrvu
  • Cristina Ștefan
  • Irina Mocanu
  • Alex Bălăiță
  • Bogdan Crivo
  • Bogdan Benea
  • Matei Monoran
  • Valentin Popescu

Eveniment în cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului Internaţional al Culturilor Digitale „Novembre numérique”/Noiembrie Digital care se desfășoară pe cinci continente între 1 și 30 noiembrie. Găsești programul întreg pentru București aici: https://www.facebook.com/events/358617628738517/

xpAR este un colectiv artistic care explorează posibilitățile ascunde ale Realității Augmentate, coordonat de Valentin Popescu de la Interfața Umană cu ajutorul celor de la Skeptic Dog Animation Studio și Augmented Space Agency.

Facebook: https://www.facebook.com/experimenteAR

Instagram: https://www.instagram.com/xpar_/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/xpar/

Host

xpAR + Institutul Francez

Date & time

From:
15th Nov, Sunday
17:00

To:
25th Nov, Wednesday
19:00

Location

Institutul Francez, Bulevardul Dacia nr. 77, Bucuresti, Romania